Nieuwe eigenaar: Kasual is nu Hotspot Central

Nieuwe eigenaar: Kasual is nu Hotspot Central

LEIDEN – Restaurant Kasual bij Leiden CS is niet meer, maar eten kun je er nog steeds: in het pand zit sinds 1 maart Hotspot Central.

Europees-Aziatische keuken

Kasual zat een paar jaar vlakbij Leiden CS, maar moest de deuren sluiten. De oplettende voorbijganger zal het zijn opgevallen: de restaurant is nog steeds -of weer- open, en wel onder de naam Hotspot Central. Het pand waar Kasual zat, werd overgenomen door RongHua Ching en haar partner. Hotspot Central is sinds 1 maart open en voert een Europees-Aziatische keuken.

Veranderingen

Opvallend is dat RongHua de telefoon nog opneemt met ‘Kasual’: “We zijn nog heel druk bezig met alle veranderingen”, vertelt RongHua.

“Daarom hebben we er nog niet al teveel ruchtbaarheid aan gegeven. Ik neem nog op met de oude naam, zodat mensen weten dat ze het goede nummer hebben gedraaid en dan kan ik het ze uitleggen. We willen helemaal klaar zijn met alle veranderingen voor we met ons verhaal naar buiten treden.”

Authentieke gerechten

Hotspot Central voert een Europees-Aziatische keuken, maar verwacht geen fusion op een bordje. RongHua heeft meesterkoks aangetrokken die elk verantwoordelijk zijn voor ‘hun’ werelddeel. “Bij Hotspot willen we authentiek koken volgens de originele recepten. Leiden wordt steeds meer een internationale stad, daar hoort een restaurant met authentieke gerechten uit verschillende delen van de wereld bij. En zeker op deze locatie. Hotspot Central is de eerste horecagelegenheid die een bezoeker tegenkomt. Iedereen kan iets op de kaart vinden.”

Foto: Kasual via Facebook

reacties