Kids worden sterren tijdens Showbizz Summer Week in Stadsgehoorzaal

Kids worden sterren tijdens Showbizz Summer Week in Stadsgehoorzaal

LEIDEN – Schitteren op het witte doek, poseren voor tientallen camera’s, de sterren van de hemel zingen, catwalk lopen en geïnterviewd worden… Kids worden sterren tijdens de Showbizz Summer Week in de Stadsgehoorzaal!

Jonge sterren

Van maandag 20 t/m vrijdag 24 augustus opent de Stadsgehoorzaal haar deuren voor alle kinderen vanaf vijf jaar. In een groep van maximaal twintig kinderen beleven de jonge sterren een onvergetelijke zomerweek. Er is een vaste begeleider per groep, dus één gezicht voor de hele week. Daarnaast is er altijd een tweede begeleider zoals een zangdocent, dansdocent en een échte fotograaf.

Bekende Nederlander

De kinderen krijgt les in zang, dans en toneel, leren interviewen en geïnterviewd worden en natuurlijk catwalk lopen en poseren. Ook is er een ontmoeting met een bekende Nederlander. Als kers op de taart de groep in galaoutfit de limousine in.

Glitter en glamour

Het programma begint elke dag om negen uur ’s morgens en eindigt dag om vijf uur ’s middags. Voor eten en drinken wordt gezorgd; de Showbizz Summer Week is inclusief lunch, tussendoortjes, fruit en drankjes. Een soort van zomerkamp dus, maar wel in stijl. Met glitter en glamour.

Aanmelden

Staat jouw kleine ster te trappelen om een grote te worden? Meld hem of haar dan nu aan. Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Foto: PR Leidse Schouwburg/Stadsgehoorzaal

reacties