Featured Video Play Icon

[VIDEO] Koningin Máxima bezoekt slager in Voorschoten

VOORSCHOTEN – Koningin Máxima heeft vrijdagochtend Voorschoten bezocht. Ze was te gast in Slagerij Van Eijk tijdens de Dag van de Onderemer.

Dag van de ondernemer

Hare Majesteit Koningin Máxima is lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. In Voorschoten woonde ze de presentatie bij van het jaarbericht ‘De Staat van het MKB’. En waar kun je zo’n rapport nu beter presenteren dan op de ‘Dag van de Ondernemer’, bij een midden-en klein bedrijf thuis?

De stand van de MKB-zaken

In het jaarbericht zijn nieuwe cijfers van het CBS over het midden- en kleinbedrijf opgenomen, het verhaal achter deze cijfers en de ontwikkelingen binnen het MKB. Ook geeft het jaarbericht inzicht in de uitdagingen waar ondernemers voor staan. Het centrale thema is: wat er nodig is om een succesvolle ondernemer te worden en te blijven? En dat in een omgeving die snel verandert. Doel van het jaarbericht is om op structurele basis inzicht te krijgen in de stand van zaken van het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

Naast de serieuze zaken die de koningin naar Voorschoten brachten, was er uiteraard ook ruimte voor datgene waar Máxima zo beroemd om is: die brede, hartelijke lach!

foto

Foto: J2TV / Guido Marsman

 

reacties