Koreaanse student vermist: politie zoekt in de grachten

Koreaanse student vermist: politie zoekt in de grachten

LEIDEN – Er wordt druk gezocht naar Youngmin Kwon. De 25-jarige student van Koreaanse afkomst verdween zondag na een avondje stappen. Hij is voor het laatste gezien om 4 uur ’s nachts op de Langebrug.

Signalement

Youngmin komt uit Korea en studeert aan de universiteit in Leiden. Zondagnacht 23 juli liep hij na een avondje stappen in de Next op de Langebrug richting het Rapenburg. Om 4 uur is hij voor het laatst gezien. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de jongeman. Ten tijde van zijn verdwijning droeg Youngmin een oversized wit shirt met lange mouwen, daaronder een beige broek.

“Momenteel wordt er gezocht met honden langs de plekken waar hij zondagavond geweest is en met boten over de Leidse grachten, om uit te sluiten dat Youngmin in het het water ligt”, vertelt een woordvoerder van de politie. “Meer dan wat er nu op Facebook staat, weten wij ook niet.”

Politie zoekt getuigen

Als meer informatie hebt over Youngman Kwon, heb je hem zondagavond nog gezien of weet je waar hij zich nu bevindt? de politie hoort het graag van je via 0900-8844.

Foto: Politie Leiden Midden

reacties