Kringloop Voorschoten weer terug op het warme nest

Kringloop Voorschoten weer terug op het warme nest

VOORSCHOTEN – Voorschoten heeft haar kringloopwinkel weer terug! Van de Dobbeweg via Valkenburg weer terug op het dorp aan het Johannes Vermeerplantsoen. En voorlopig gaan ze niet meer weg.

Te hoge huurprijs

De eigenaren van Kringloop Voorschoten, Ed en Ingrid, zaten vorig jaar met hun handen in het haar. In mei liep het huurcontract af van het pand aan de Dobbeweg waar hun kringloopwinkel gevestigd was. De verhuurder wilde de huurprijs verhogen, terwijl Ed en Ingrid die al behoorlijk aan de hoge kant vonden. Ze kwamen er niet uit en dus moesten Ed, Ingrid en hun medewerkers vertrekken. Een samenwerking met de gemeente liep helaas op niets uit. Uiteindelijk vonden Ed en Ingrid een geschikt onderkomen in Valkenburg, maar de kringloopfans van Voorschoten waren zeer teleurgesteld.

‘Mensen zijn blij dat we weer terug zijn’

De winkel in Valkenburg loopt nog steeds, maar Kringloop Voorschoten is weer terug op het nest.

Kringloopmedewerker John Slats is opgetogen: “We zitten nu aan het Johannes Vermeerplantsoen, in een pand van AutoXL. De eigenaar draagt Kringloop Voorschoten een warm hart toe. Het is een goede locatie, met veel parkeergelegenheid voor de deur. De ruimte ziet er mooi uit, we krijgen veel positieve reacties van klanten. De mensen zijn blij dat we weer terug zijn, en wij ook.”

Foto: Kringloop Voorschoten via Facebook

 

reacties