Leidenaar betast kinderen op kermis Leidens Ontzet

Leidenaar betast kinderen op kermis Leidens Ontzet

LEIDEN – Een 39-jarige Leidenaar wordt er van verdacht dat hij kinderen op de kermis onzedelijk heeft betast. De politie hield de man op maandag 3 oktober aan op het Stationsplein.

Man vastgehouden door omstanders

Getuigen zagen dat de man een kind betastte en hielden hem vervolgens vast tot de politie arriveerde. De man werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie is op zoek naar mogelijke slachtoffers en of getuigen die op maandag 3 oktober 2016 in de omgeving van het Stationsplein zijn geconfronteerd met een man, die zich tijdens de viering van het Leidens Ontzet, in de binnenstad van Leiden schuldig heeft gemaakt aan onzedelijke handelingen bij kinderen.

Uit politieonderzoek is naar voren gekomen dat een moeder van een 6 tot 8 jaar oud meisje bij de kermisattractie “eendjes vangen” is geconfronteerd met de verdachte. Het meisje was gekleed in een jurkje met bloemen. Verder blijkt een mevrouw bij de kermisattractie “Super Mouse” getuige te zijn geweest van het onzedelijk gedrag van de verdachte. Daar zou hij een ander minderjarig kind hebben betast. De politie wil graag dat getuigen of slachtoffers zich melden bij het Team Zeden van de Politie eenheid Den Haag.

Foto: Archief J2TV

reacties