Leiden.TV is mediapartner van Leidse Lakenfeesten

Leiden.TV is mediapartner van Leidse Lakenfeesten

LEIDEN – Nieuwswebsite Leiden.TV en de organisatie van de Leidse Lakenfeesten slaan de handen ineen. Leiden.TV wordt de officiële mediapartner en gaat daardoor extra veel aandacht besteden aan de festiviteiten in de stad dit weekend.

Gerlinde Vliegenthart, eindredactrice Leiden.TV: “We zijn heel erg trots op dit verbond. Vandaag een jaar geleden lanceerden wij Leiden.TV en de Lakenfeesten waren toen ons eerste grote project. Het was een monsterklus maar we waren dat weekend met alle berichtgeving over de feesten de eerste. Het is super dat de organisatie dat blijkbaar ook heeft gezien.”

Veel reportages en meer…

Al voor de start van Leiden Culinair zijn de reporters van Leiden.TV op de been om de feesten vast te leggen. “We kiezen dit jaar voor een mix van tekst, fotografie en videoreportages,” zegt Vliegenthart. “Maar we gaan ook live verslag doen van de Peurbakkentocht op onze Facebook-pagina, met commentaar van oud-Peurbakkentochtjuryvoorzitter Joost van der Stel.”

Andere onderdelen van de Lakenfeesten die je zeker voorbij gaat zien komen op Leiden.TV zijn onder meer de Dragonboatraces, Bierfestival en Leiden Culinair. Hou voor alle andere festiviteiten en nieuws uit de stad onze site in de gaten.

Foto: Archief Leiden.TV

reacties