Leiderdorp krijgt eigen La Place restaurant

Leiderdorp krijgt eigen La Place restaurant

LEIDERDORP – Het AC Restaurant in Leiderdorp (foto) gaat binnenkort verder onder de naam La Place. Daarmee is naast Zoeterwoude nu ook Leiderdorp zeker van een eigen dependance van het bekende wegrestaurant. Ook de Leiderdorpse vestiging ligt naast de A4.

Hallo Jumbo

De 18 restaurants van AC worden overgenomen door het supermarktketen Jumbo dat eerder La Place kocht van het failliete V&D. Jumbo koopt de AC-vestigingen van een bedrijf van de familie Van der Valk, GR8 Investments. Alle AC’s zullen worden omgetoverd volgens de La Place-formule.

Tulip Inn verdwijnt

Er blijft nog wel wat van de boedel van GR8 over na de overname. GR8 heeft bijvoorbeeld nog een vijftal Burger King’s, twee vestigingen van Starbucks, zes motels van Tulip Inn en één AC Hotel. Tulip Inn heeft ook een vestiging in Leiderdorp, aangrenzend aan het AC Restaurant.

De hotels van GR8 gaan verder onder een andere, nog geheime, naam maar blijven wel een 3-sterren service houden. Wat wel gaat ontbreken is de mogelijkheid voor ontbijt of diner. Daarvoor kunnen de hotelgasten terecht bij, jawel, La Place.

Foto: Tulip Inn

reacties