Featured Video Play Icon

[VIDEO] Leiderdorp heeft nu eigen indoor trampolinepark

LEIDERDORP – Lekker springen, koppeltjeduikelen, salto’s maken en gewoon het gevoel hebben dat je vliegt. Vanaf zaterdag is TRIXS open in Leiderdorp; een indoor trampolinepark.

Timo Vogels van TRIX: “Als je op een trampoline gaat staan, voel je jezelf direct een paar jaar jonger.”

Uniek voor Europa

Maanden zijn ze er mee bezig geweest om een echt uniek park te bouwen aan de Weversbaan. Met talloze trampolines en andere zaken waar je lekker op kunt springen is het met recht een uniek uitje in de regio.

Maar naast de rechthoekige trampolines herbergt de springhal nog een aantal bijzondere elementen die niet alleen ongezien zijn in onze buurt, maar zelfs uniek zijn in Europa.

Bijna in de soep

Tijdens de opbouw van deze tweede TRIXS-vestiging leek het winterse week van een tijdje terug nog roet in het eten te gooien. “Door de zware sneeuwval waren de vrachtwagens met trampolines langer onderweg,” vertelt Vogels. “Vandaar dat we later open gaan dan gepland.” Vanaf 17 maart gaan de deuren open.

Gratis kaarten

Wil je lekker springen bij TRIXS, dan moet je online reserveren. Maar als lezer van Leiden.TV kun jij ook gratis naar dit trampolinepark. Wat moet je doen? Heel simpel: raad hoeveel trampolines er staan in de hal in Leiderdorp.

Laat jouw antwoord hieronder achter in de reacties. Degene die het dichtstbij komt gaat binnenkort met een vriend of vriendin gratis lekker een middagje springen en vliegen. Maandagochtend om 10 uur trekken we de winnaar.

reacties