Dronken Leiderdorper geeft hulpverleners dikke middelvinger

Dronken Leiderdorper geeft hulpverleners dikke middelvinger

LEIDERDORP – De hulpverleners die woensdag een stomdronken man probeerden te helpen na een eenzijdig ongeval op de A4 bij Leiderdorp, kregen stank voor dank. Het ‘slachtoffer’ schold hen uit en stak zijn middelvinger op.

Zwaar onder invloed

Woensdag kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een eenzijdig ongeval op de A4. De bestuurder van het voertuig bleek zwaar onder invloed van alcohol te zijn en is vervoerd naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is bloed bij de man afgenomen. De man moest in het ziekenhuis blijven ter controle en is door de verplegers medisch behandeld.

Verbaal agressief

De man vond de behandeling te lang duren en is zijn bed uitgelopen. Hij liep vanuit de verpleegkamer richting de uitgang van het ziekenhuis, stak hierbij zijn middelvinger op naar het personeel en was verbaal agressief. Hij was het niet eens met het feit dat hij medisch onderzocht moest worden.

Volledige aandacht

“Gelukkig voor de man zal hij ondanks zijn gedrag altijd de medische aandacht krijgen die hij nodig heeft. Wij sluiten hier graag bij aan en hij zal ook onze volledige aandacht krijgen in de toekomst”, schrijft Politie Leiden Noord op Facebook.

Foto: Politie Leiden Noord via Facebook

reacties