Leiderdorpers hebben grootste piemel

Leiderdorpers hebben grootste piemel

LEIDERDORP – Leiderdorpers hebben, met een gemiddelde omtrek van 55,395 millimeter, de grootste piemel van de Leidse regio. Dat blijkt uit het Nationaal Condoomonderzoek 2016. In Oegstgeest vinden we de mannen met de kleinste schwanzen.

De gemiddelde omtrek van de mannelijk pretstok is in Oegstgeest 54,538 mm. Zoeterwoudenaren doen het iets beter met 55,588 mm. Leiden staat op de derde plek (55,132 mm) en Voorschoten (55,221 mm) mag met het zilver niet ontevreden zijn.

Leidenaren kopen meeste condooms

In Oegstgeest kopen ze ook de minste condooms: 0,0844 per inwoner. Niet zo gek misschien voor een studentenstad, maar in Leiden worden de meeste condooms verkocht. Toch blijven de Leidenaren met 0,18 condooms per inwoner wel flink achter op Vlieland. Op het Waddeneiland wordt namelijk meer dan 1 condoom per inwoner verkocht.

Wist je dat de breedte van een piemel meer zegt dan de lengte? Een man met een lange dunne krijgt daarom een XXL-condoom nooit goed passend. Dat is goed om even in je achterhoofd te houden bij het kopen van condooms. Van een goed passende condoom wordt de sex namelijk een stuk veiliger.

reacties