Leiderdorps voetbaltalent Jip gaat voor Beste Goal van het Jaar

Leiderdorps voetbaltalent Jip gaat voor Beste Goal van het Jaar

LEIDERDORP – De titel Amateurdoelpunt van het Jaar heeft de 10-jarige Jip van de Capellen al op zak. Maar nu staat hij aan de vooravond van een nog veel belangrijker eer. Jips lobje kan namelijk Doelpunt van het Jaar worden in een verkiezing van de KNVB.

IJsselmeervogels als tegenstander

Op social media wordt druk actiegevoerd voor de jonge voetballer. Eerlijk is eerlijk, het was een schitterende goal waarvoor menig professional zijn petje zou afnemen. Maar in de knock-out fase van de doelpuntenverkiezing blijkt dat de huidige tegenstanders van voetbalclub IJsselmeervogels niet onder de indruk zijn van het huzarenstukje dat Jip liet zien. In een tweet omschrijft de club uit Spakenburg Jips doelpunt als “meer geluk dan wijsheid.”

Over een paar uur sluiten de stembussen en is het erop of eronder voor de jonge voetballer van RCL JO11-1. In deze fase van de verkiezing nemen de doelpunten het tegen elkaar op en valt er elke ronde iemand af. Leiden.TV duimt natuurlijk mee voor Jip. Heb jij al gestemd? Het kan via het stemformulier hierboven alsnog.

Foto: Unity.NU

reacties