Featured Video Play Icon

[VIDEO] Leids koppel gooit hoge ogen House Rules Holland

LEIDEN – Het bekende Leidse duo Lorenzo en Gaston doen samen mee aan het tv-programma House Rules Holland. In de verbouwshow van Net5 zetten verschillende stellen het huis van de andere kandidaten op stelten. Wie de verschillende kamers het mooist verbouwt, wint twee jaar hypotheekvrij wonen. Leiden.Tv kreeg een exclusieve rondleiding door hun ‘nieuwe’ huis.

Afgelopen zomer werden de meeste opnames al gemaakt maar de serie wordt nu pas uitgezonden. Het huis van Lorenzo en Gaston aan de Oude Singel is ingrijpend onder handen genomen, maar zij zijn zelf ook hard aan het werk geweest.

Lorenzo van Beek: “Voor ons eigen huis hebben we niets hoeven doen, maar voor al die andere huizen was het aanpoten. Het was echt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat écht verbouwen.”

Baan naast een baan

“Je hebt een paar vrije dagen naast je echte baan. Daarin moet alles gebeuren,” vertelt Gaston. Vloeren, stuken, wanden, alles hebben ze moeten doen om in de race te blijven voor de hoofdprijs. Daar hebben de twee zich soms een beetje op verkeken. Lorenzo: “Ik ben helemaal geen klusser van nature, maar mijn vader is gelukkig aannemer. Ik heb in die jaren wel het een en ander opgepikt.”

Of Lorenzo en Gaston ook een volgende keer weer aan een verbouwprogramma zouden mee doen is nog maar de vraag. “Volgens mij doen we het hartstikke leuk op tv, maar een verbouwprogramma weet ik niet of we dat nog een keer zouden doen,” bekent Lorenzo.

Grote finale komt eraan

Op 30 november is de grote finale, dan weten we dus ook of de Leidse partners in klus-crime er de komende twee jaar warmpjes bijzitten.

Kijk hieronder hoe een deel van de verbouwing van het huis van Lorenzo en Gaston verliep.

reacties