Leidse Rogier naar Kaapstad voor huwelijk Gordon

Leidse Rogier naar Kaapstad voor huwelijk Gordon

LEIDEN – Rogier van der Linden, eigenaar van eetcafé De Hooykist, zit momenteel in Kaapstad voor het huwelijk van Gordon. Maar waar zijn plek in de ceremonie precies was, in de zaal of voor het altaar, is nog niet bekend.

Gordon Gaat Trouwen

Woensdag trouwde de 49-jarige Gordon met zijn nieuwe liefde in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Ze ontmoetten elkaar tijdens het RTL-programma Gordon Gaat Trouwen. De afgelopen maanden had hij voor het oog van de camera dates met twaalf mannen. Van hen bleven maar liefst vijf huwelijkskandidaten over: Gerben, Manuel, Roy, Maarten óf toch Rogier.

Er werd gezoend

De aflevering waarin Gordon een date had met Rogier, werd eind oktober uitgezonden. Eind augustus vonden de opnamen plaats. Rogier nam de zingende presentator mee naar de Hooglandse Kerk en samen maakten ze een tochtje over de grachten. Gordon was meteen onder de indruk van de Leidse horeca-ondernemer. Er werd zelfs gezoend. “Ik vind jou leuk”, zei Gordon onomwonden in het bootje. “Da’s wederzijds”, zei Rogier. Zelfs kinderen kwamen ter sprake. In de weken daarna werd Rogier de absolute publiekslieveling.

22 graden en 72 gasten

De programmareeks nadert nu zijn einde; op 14 december om 21.30 uur wordt de ontknoping uitgezonden op RTL4. Alle details rondom het huwelijk, dat woensdag plaatsvond, zijn behalve de locatie strikt geheim gehouden. Gerard Joling, natuurlijk aanwezig op het feest van zijn vriend en collega, meldt in een kort filmpje dat het 22 graden is, dat er 72 gasten op de lijst staan en dat hij er zin in heeft.

Gordon laat weten op Twitter: “Afgelopen maanden waren een stormbaan aan emoties met veel onverwerkt verdriet en een hoop oud zeer. Dat heb ik nu eindelijk allemaal achter me kunnen laten en deze week maak ik een keuze uit mijn hart. Ik laat me niet leiden door de opinie van het publiek maar ik volg mijn eigen gevoel. Het was een geweldige ervaring en ik ben zo aan het genieten.”

Maar of Gordon aan het genieten is met de Leidse Rogier, weten we dus pas op 14 december.

De boot van Gaston

Onze favoriete klusser Gaston Fonville onderbrak de verbouwing van de Regentkamer 2.0 even voor een tochtje door de grachten van Leiden. Rogier en Gordon zaten eind augustus namelijk in zijn boot:

Foto: Gordon Gaat Trouwen / RTL

reacties