Lepeltje Lepeltje concurrent voor Rrrollend Leiden

Lepeltje Lepeltje concurrent voor Rrrollend Leiden

LEIDEN – Foodtruckfestival Rrrollend Leiden krijgt er een concurrent bij: Lepeltje Lepeltje. Het foodfeest komt na succesvolle edities in andere steden deze zomer ook naar onze stad.

Leiden heeft natuurlijk al niet te klagen over het aantal food-gerelateerde festivals. Kennelijk is er toch nog plek voor nog meer vertier. Na onder meer Grill, Leiden Culinair en meerdere edities per jaar van het eerder genoemde Rrrollend, komt ook het van oorsprong Amersfoortse initiatief nu naar het Van der Werfpark. Toegegeven: Lepeltje Lepeltje en Rrrollend zitten qua data niet in elkaars vaarwater, maar de consument kan zijn/haar geld toch echt maar één keer uitgeven.

Lepeltje Lepeltje in juni

Van vrijdag 9 tot en met 11 juni proeft Leiden de meest uiteenlopende gerechten in het Van der Werfpark. Ondertussen spelen bands en DJ’s de heerlijkste muziek, vermaken de kids zich optimaal en is er ook nog een mooie-spullen-markt. Naast Leiden is Lepeltje Lepeltje dit jaar ook voor het eerst te vinden in Breda. Andere edities komen naar Apeldoorn, Dordrecht, Amersfoort, Utrecht, Zwolle en Eindhoven.

Foto: Lepeltje-Lepeltje / Niels de Vries

reacties