LEVEN! Magazine zendt presentatie winternummer live uit

LEVEN! Magazine zendt presentatie winternummer live uit

LEIDEN – Het glossy magazine LEVEN! gaat haar twaalfde jaargang niet onopgemerkt in. De presentatie van het aankomende winternummer wordt daarom niet alleen gevierd op een mooie locatie, maar ook live uitgezonden op Facebook.

Live talkshow via Facebook

Uitgever Sander Pardon is niet vies van een probeersel met ‘nieuwe media’. Begin 2015 maakte hij al vijf afleveringen van een eigen online talkshow LEVEN!TV. Het programma bereikte iedere maand ruim 40.000 regiogenoten via Facebook. Een maandelijkse show bleek een te grote wissel te trekken op de redactie van het blad en dus bleef het bij de eerder genoemde vijf afleveringen.

Sander Pardon, LEVEN! Magazine: “We willen altijd blijven vernieuwen met ons blad. Maar ook met onze andere kanalen zoals Facebook. Volgens mij is wat we nu gaan doen tijdens de presentatie van ons 45e nummer echt uniek.”

Een kwartier voorafgaand aan de presentatie van het winternummer op 7 december, die alleen toegankelijk is voor genodigden, zal via de Facebook-pagina een live tv-programma uitgezonden worden. Hierin ontvangt gastheer Pardon mensen die ook met een bijzonder verhaal in het blad geportretteerd staan. Aansluitend aan de mini-talkshow zal ook de lancering van de nieuwe LEVEN! live worden uitgezonden.

Foto: Archief J2TV

reacties