Featured Video Play Icon

Grote vlammen zorgen voor alarm in hotel Lorenzo & Gaston

LEIDEN – Lorenzo van Beek en Gaston Fonville beginnen aan een nieuw klusavontuur. In het centrum van Leiden kopen zij een pand om hun hotel uit te breiden.

Na twee eerdere hotels te hebben verbouwd zou dit een koud kunstje moeten zijn. Maar al dat verbouwen vergt zijn tol. De deadline nadert snel en het budget is beperkt. Gaat het de mannen lukken alles op tijd af te krijgen? Één ding is zeker… De aankomende weken wordt hun leven helemaal op hun goed gelakte kop gezet! Mis het het niet, want Lorenzo en Gaston verbouwen hun hotel!

AFLEVERING #03

Het slopende werkschema begint zijn tol te eisen bij bouwkoninginnen Lorenzo & Gaston. Niet allen de bouwvakkers moeten aan het werk gehouden worden, ook de dagelijkse taken die komen kijken bij het runnen van een hotel vergen de volle aandacht. Maar de hoteliers hebben moeite met het verkopen van ‘nee’ en zo wordt hun toch al spaarzame vrije tijd steeds spaarzamer.

Met te weinig tijd om te relaxen kan het dan ook niet anders dan dat de aandacht wat verslapt… En dat is niet handig. Zeker niet als Lorenzo met een vlammenwerper in de eetzaal bezig is.

reacties