Featured Video Play Icon

Lorenzo & Gaston staan voor een zeer moeilijke keuze

LEIDEN – Lorenzo van Beek en Gaston Fonville beginnen aan een nieuw klusavontuur. In het centrum van Leiden kopen zij een pand om hun hotel uit te breiden.

Na twee eerdere hotels te hebben verbouwd zou dit een koud kunstje moeten zijn. Maar al dat verbouwen vergt zijn tol. De deadline nadert snel en het budget is beperkt. Gaat het de mannen lukken alles op tijd af te krijgen? Één ding is zeker… De aankomende weken wordt hun leven helemaal op hun goed gelakte kop gezet! Mis het het niet, want Lorenzo & Gaston verbouwen hun hotel!

AFLEVERING #05

De helft van de bouwperiode zit erop en echt veel verschil is er nog niet te zien. De mannen moeten een tandje bijzetten wil de verbouwing op tijd klaar zijn voor de grote opening. Lorenzo & Gaston zetten de schouders eronder en gaan de tegels halen. Ondertussen worden ze gruwelijk afgeleid door een prangende kwestie: welke kleur moet er op de muren?

Maar veel tijd is er niet om de koe bij de horens te vatten want Lorenzo heeft, hoe verrassend, een bijbaan! Hij voltrekt ook huwelijken…

reacties