Featured Video Play Icon

Lorenzo & Gaston verbouwen hun hotel in real-life soap

LEIDEN – Lorenzo & Gaston doen het weer: ze gaan onder flinke tijdsdruk een grote verbouwing aan. Tijdens de uitbreiding en verbouwing van hun hotel aan de Oude Singel werden ze gevolgd door de camera’s van Leiden.TV.

De Leidse hoteleigenaren zijn een bekende verschijning in de binnenstad. Hun boutiquehotels Huys van Leyden en Barones van Leyden lopen als de brandweer. En ze hebben een leuk geldbedrag gewonnen met het tv-programma House Rules Holland. Kortom: het gaat het stel voor de wind. Waarom dan toch zo’n gigantische verbouwing aangaan? Deze vraag wordt beantwoord in de nieuwe real-life soap ‘Lorenzo & Gaston verbouwen hun hotel’.

Van Begin tot Eind

Dat de twee openhartig zijn voor de camera’s weten we al langer, maar nooit eerder lieten ze zich zo dicht op de huid filmen. Lorenzo en Gaston bespreken openlijk wat er allemaal komt kijken het aankopen, verbouwen en inrichten van hun nieuwe kamers en eetzaal. De eerste aflevering begint dan ook met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Vervolgens ziet de kijker tien weken lang wat de heren allemaal moeten doen om alle ballen in de lucht te houden. Want het setje is toch wel het best te omschrijven als ‘druk’.

Vanaf 4 september publiceert Leiden.TV iedere week een aflevering van de real-life soap op de website. ‘Lorenzo & Gaston verbouwen hun hotel’ is een productie van het Leidse productiehuis J2TV en wordt gemaakt door Guido Marsman, Gerlinde Vliegenthart, Joost van der Stel en Joost Berk.

reacties