Gemaskerde mannen overvallen woning Muzenlaan

Gemaskerde mannen overvallen woning Muzenlaan

LEIDERDORP – In de nacht van vrijdag op zaterdag is zijn mannen een huis aan de Muzenlaan binnengedrongen. De daders zijn er met onbekende buit vandoor gegaan.

Rond 4 uur in de nacht kreeg de politie de melding van een overval. De 33-jarige bewoonster van het huis trof twee gemaskerde mannen aan die er met haar persoonlijke spullen vandoor zijn. Hoewel snel ter plaatse, bleken de twee overvallers er al vandoor te zijn. Meteen werd er groot onderzoek verricht door de technische recherche. Dit duurde enkele uren.

Signalement verdachten

De mannen waren tussen de 20 en 30 jaar. Een heeft een licht getinte huidskleur en is ongeveer 1.80 m. De andere heeft een donkere huidskleur en is ongeveer 1.65 m.

Zaterdagochtend gaat het politieonderzoek door. Agenten gaan langs de huizen in de buurt en vragen omwonenden of hen wellicht iets is opgevallen in de afgelopen nacht.

Geen arrestaties

Bij tankstation Knorrestein langs de A12 hebben agenten later die nacht een auto staande gehouden met drie mannen erin. In eerste instantie dacht de politie dat de inzittenden iets te maken konden hebben met de overval in Leiderdorp. Dit bleek niet het geval. De auto voldeed aan het signalement van de vluchtauto. Eén van de drie inzittenden vluchtte en is later staande gehouden. Hij bleek geen geldig ID bij zich te hebben en is overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

Foto: Archief J2TV

reacties