Marleen Damen lijstrekker PvdA Leiden

Marleen Damen lijstrekker PvdA Leiden

LEIDEN – Marleen Damen voert de lijst van de PvdA Leiden aan bij de verkiezingen van maart 2018. Maandagavond werd Marleen Damen ze unaniem verkozen als lijsttrekker.

Minister op bezoek

Minister Lilianne Ploumen was aanwezig bij de bijeenkomst in het Scheltema en liet zich lovend uit over Damen. “Met Marleen heeft Leiden een lot uit de loterij. Met zo’n lijsttrekker mogen jullie ongelofelijk blij zijn.”

“Grote eer”

Ook De lijsttrekker zelf blij met haar uitverkiezing.

“Het is een grote eer om lijsttrekker te mogen zijn van de PvdA bij de komende gemeenteraadsverkiezingen”, aldus Marleen Damen. “Ik ga me samen met alle Leidenaren sterk maken voor een socialer, groener en sterker Leiden. Want hoe trots we ook zijn op onze prachtige stad en hoeveel we ook hebben bereikt, er is nog veel te doen.”

Werk voor de boeg

Damen is momenteel wethouder Werk en Inkomen, Wijken en Financiën. Ze laat weten verder te willen bouwen aan een stad waarin mensen oog hebben voor elkaar, een stad waar iedereen fijn kan wonen en waar geïnvesteerd wordt in doeners èn denkers. Nog behoorlijk wat werk voor de boeg dus.

Eind dit jaar maakt de Leidse PvdA de volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Foto: Marleen Damen via Facebook

reacties