McGregor- en Gaastra-winkels failliet

McGregor- en Gaastra-winkels failliet

LEIDEN – De winkels van McGregor en Gaastra zijn failliet. De rechter heeft het faillissement uitgesproken over het moederbedrijf. Het plan is om de winkels van beide merken voorlopig open te houden. Dat is goed nieuws voor de medewerkers in de Leidse vestiging. De merken delen een winkel in de Aalmarktschool.

Het Centrummanagement houdt de situatie rondom het winkelaanbod in de stad goed in de gaten. Het nieuws is vervelend maar zolang de winkel nog open is, blijft er hoop op een goede afloop.

Centrummanager Erwin Roodhart zegt tegen Leiden.TV: “Centrummanagement Leiden loopt niet op de zaken vooruit. Op dit moment gaat onze aandacht uit naar de medewerkers en hopen we dat deze waardevolle onderneming behouden blijft voor Leiden.”

Lot winkel SuitSupply

Dat de winkel van de merken openblijft is goed nieuws voor SuitSupply. Dat bedrijf is geen onderdeel meer van de modegroep maar deelt wel de winkelruimte op Aalmarkt 9.

11 onderdelen McGregor failliet

Voor 11 van de 50 onderdelen van de McGregor Groep is faillissement aangevraagd. Bij die 11 zitten naast de winkelgroepen zo’n beetje alle Nederlandse onderdelen van het kledingbedrijf. Er wordt gehoopt op een doorstart. Volgens de bewindvoerder gaat dat makkelijker na een faillissement.

Foto: Shoppen.blog.nl

reacties