Miss Etam (tijdelijk) weg uit Leidse winkelstraat

Miss Etam (tijdelijk) weg uit Leidse winkelstraat

LEIDEN – Maandag is de Miss Etam in Leiden leeg getrokken en ziet het er naar uit dat de vestiging sluit. Dus niet! De vestiging heeft problemen met de verhuurders van het pand en daardoor kon het huurcontract niet verlengd worden.

Maandagmorgen stond er een vrachtwagen voor de deur van de winkel, waar de laatste kledingstukken uit de winkel in werden geladen. De vestiging is vanaf heden gesloten. Dat maakt Miss Etam de zoveelste winkel die vertrekt uit het Leidse shoppinggebied.

Miss Etam geeft aan het ontzettend jammer te vinden en had de ‘topplek’ aan de Hoogstraat graag behouden. De klant in Leiden moet nu even uitwijken naar Zoetermeer, Alphen aan den Rijn of Lisse, maar hopelijk niet voor lang. De winkelketen werk er hard aan om een nieuw pand in Leiden te vinden en hoopt snel een nieuwe vestiging te kunnen openen.

Geen financiële nood

Het gaat dus niet om financiële problemen. Miss Etam doet het momenteel juist erg goed in Nederland en heeft de afgelopen tijd meerdere winkels geopend. Ze groeien en breiden uit waar ze dicht bij de klant zitten – hierom is Leiden een zeer belangrijke locatie.

Foto: PPCRN / Gerlinde Vliegenthart

reacties