Featured Video Play Icon

Miss Shanna: “Ik heb onwijs veel zin in de finale”

LEIDEN – Eigenlijk vond ze het wel mooi zoals het was. Shanna Boeff werd tweede in de Miss Intercontinental Zuid-Holland-verkiezing en was daar tevreden mee. Maar toen wilde de winnares ineens niet meer meedoen. Zo bereikt de 19-jarige schone alsnog de landelijke finale en dat is knap spannend.

Leidse in de finale

“Het begon als een grap,” vertelt Shanna. “Ik schreef me in samen met een vriendin. We wilden het gewoon proberen.” Maar toen de Leidse ineens in de regionale finale eindigde werd het wel heel serieus. Ze eindigt dus als tweede, maar niet voor lang. Het meisje dat gekroond werd als Miss Intercontinental Zuid-Holland is uit de race gestapt en dus werd Shanna gevraagd of zij dan Zuid-Holland wil vertegenwoordigen. Op 9 september staat ze in de grote Nederlandse finale van de missverkiezing en als ze die wint, gaat ze naar India.

“Mijn God, als ze inderdaad naar India moet, hoe gaat dat dan?”

De vader van Shanna, Henk Boeff, is nog niet helemaal aan het idee gewend dat zijn dochter kans maakt om naar de wereldwijde eindstrijd in India te gaan. “Mijn God, als ze inderdaad naar India moet, hoe gaat dat dan? Maar ik heb wel vertrouwen in de organisatie.” Broertje Mitchell vind het vooral erg leuk voor zijn zus. “Ik vind het wel gaaf. Ik had haar al gezien bij de Miss Teen-verkiezing en bij Miss Beauty, daar won ze ook de tweede plek. Nu dit. Ik ben gewoon super trots op haar.”

Op 9 september staat Shanna in de grote Nederlandse finale. Dan weten we dus ook of het mooiste meisje van heel het land, gewoon uit Leiden komt.

reacties