Mogelijk eigen programma voor Rogier: “Grappig, want ik kan eigenlijk niks!”

Mogelijk eigen programma voor Rogier: “Grappig, want ik kan eigenlijk niks!”

LEIDEN – De storm rondom de Leidse horeca-ondernemer Rogier is nog niet gaan liggen. Hij is door verschillende partijen en producenten benaderd of hij misschien interesse heeft in een televisiecarrière.

RTL Late Night

Rogier was vrijdagavond te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night. Samen met Gordon keken ze terug op de serie ‘Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?’ De finale trok de avond ervoor 2,1 miljoen kijkers. De deceptie onder de fans was groot toen bleek dat Gordon niet trouwde; hij kon en wilde geen keuze maken tussen Rogier en Manuel. Gordon kreeg het op zijn bord op social media, zeker Team Rogier liet flink van zich horen. Rogier vertelde aan Humberto Tan dat hij rotsvast achter Gordons keuze staat en de twee lijken vrienden voor het leven te zijn geworden.

Televisieaanbiedingen

Bijzonder was dat Rogier, in het dagelijks leven eigenaar van restaurant De Hooykist, verschillende aanbiedingen heeft gekregen van televisiepartijen en producenten om een programma te gaan maken. Tussen de aanbiedingen zit een soortgelijk trouwprogramma, maar ook om te gaan presenteren. Hij heeft de manager van Gordon om advies gevraagd en binnenkort gaat hij gesprekken voeren over de mogelijkheden.

“Grappig hè”, zegt Rogier tegen Leiden.TV. “Ik sluit niets uit, maar het was helemaal nooit de bedoeling om een televisiepersoonlijkheid te worden. Mensen vinden me blijkbaar leuk. Ik kan eigenlijk helemaal niks, ik ben alleen maar mezelf.”

Beide benen op de grond

Rogier blijft met beide benen op de grond staan onder de aandacht rondom zijn persoon.

“Ik vind het allemaal erg leuk, maar ik blijf er nuchter onder, hoor. Nu is het even druk vanwege het programma, maar al snel gebeurt er weer iets anders waar mensen helemaal weg van zijn. Je moet realistisch blijven. Ik zie wel wat er allemaal gebeurt, mijn dochtertje Jamie blijft het allerbelangrijkste, en m’n zaak natuurlijk. Ik kijk wel hoe het allemaal loopt.”

Foto: J2TV

reacties