Nieuwe sponsor, nieuwe naam voor ZVL (De Zijl blijft wel gewoon De Zijl)

Nieuwe sponsor, nieuwe naam voor ZVL (De Zijl blijft wel gewoon De Zijl)

LEIDEN – De Leidse waterpoloclub ZVL krijgt een nieuwe naam: ZVL-Tetteroo. Het bouwbedrijf uit Leidschendam is de nieuwe hoofdsponsor van waterpoloclubs ZVL en De Zijl. De waterpoloheren blijven overigens als vanouds De Zijl heten.

Topsport stimuleren

Tetteroo BV is een bouw- en projectontwikkelingsbedrijf dat voornamelijk in de Randstad opereert. Ze zijn blij hun naam te kunnen verbinden aan de sport. Chris Pronk, commercieel directeur van Tetteroo BV zegt daarover: “Als maatschappelijk betrokken organisatie dragen wij de initiatieven van Top Waterpolo Leiden en daarmee ZVL en De Zijl een warm hart toe. Door onze bijdrage wordt de talentvolle jeugd en topsport gestimuleerd. En zoals iedereen weet is een goed sportklimaat van groot belang.”

Jeugdopleiding

Marco Spee, voorzitter van Top Waterpolo Leiden is eveneens blij met de sponsorovereenkomst: “We hebben met deze organisatie in ieder geval weer een sterke hoofdsponsor uit de regio in huis. Precies zoals we dat zo graag willen.”

Ook Frans Pot, voorzitter van de Zijl en bestuurslid van ZVL-Tetteroo kan z’n geluk niet op:

“Het blijft prachtig dat dit soort grote regionale bedrijven zich via TWL binden aan onze sport en vereniging. Het geeft ons veel mogelijkheden om onze topsportambities waar te maken. Op deze manier kunnen we blijven investeren in onze inmiddels gerenommeerde jeugdopleiding en onze topsportteams om zo mee te blijven draaien in de top van Nederland en Europa.”

Foto: Archief ZVL

reacties