Nieuwjaarsreceptie in Zoeterwoude: de beste wensen èn awards

Nieuwjaarsreceptie in Zoeterwoude: de beste wensen èn awards

ZOETERWOUDE – Heel Zoeterwoude wenst elkaar traditiegetrouw de beste wensen op de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. Dit jaar is het feestje op maandagavond 8 januari. Ook worden er verschillende awards uitgereikt.

Hapje en een drankje

Elke inwoner van Zoeterwoude is maandag 8 januari vanaf acht uur ’s avonds welkom in het gemeentehuis. Een hapje, een drankje, bijpraten en de uitreiking van twee eretitels voor Zoeterwoudenaren die zich meer dan verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving.

Jongerencompliment

Voor de vijfde maal wordt het Jongerencompliment uitgereikt, een prijs van de Jongeren Adviesraad. Vorig jaar ging het Jongerencompliment naar de 21-jarige Stephanie Vlootman. Zij kreeg toen een oorkonde en een glazen sculptuur met inscriptie.

Vrijwilliger van het Jaar

Ook wordt er een vrijwilliger in het zonnetje gezet als Vrijwilliger van het Jaar. Deze prijs van de gemeente is een blijk van waardering voor drijvende krachten in de samenleving. Vorig jaar ontving 26-jarige Ilona Arts het bronzen beeldje uit handen van wethouder Kees den Ouden voor haar vele EHBO-activiteiten.

Benieuwd wie er dit jaar in het zonnetje gezet worden? We weten het maandagavond 8 januari. Of kom zelf even een glas champie mee nippen. Net zo gezellig.

Foto: Archief J2TV / gemeente Zoeterwoude

reacties