Onno Innemee en Kees Torn stoppen hun tournee

Onno Innemee en Kees Torn stoppen hun tournee

LEIDEN – Cabaretiers Onno Innemee en Kees Torn hebben de reprise van hun voorstelling ‘Eraf met dat dak’ geannuleerd. “Helaas gaat de reprise-tour niet door,” staat te lezen op Innemee’s de website.

Lovende kritieken in de pers

En dat na een zeer geslaagd eerste seizoen, met lovende kritieken van de pers. De Volkskrant schreef: “Torn en Innemee schotelen het publiek geweldige liedjes voor, over zaken waarover domweg nog niet eerder is geschreven.” In De Telegraaf: “Fijn dat Torn terug is op het podium en deze samenwerking met Innemee smaakt zeker naar meer. De lol straalt er vanaf.”

En dus was het geen verrassing dat het duo ook in theaterseizoen 2016-2017 zou terugkeren met hun voorstelling. De reden voor het stoppen van de tournee ligt in de persoonlijke sfeer, zo vertelt de Leidse helft van het tweetal op zijn website.

Onno Innemee: “Met pijn in ons hart moeten wij u melden dat de reprise-tour niet kan plaatsvinden. Kees kan het door privé-omstandigheden niet opbrengen om u te vermaken. Het spijt ons zeer.”

Torn was eigenlijk met pensioen

De tournee met Onno was voor taalvirtuoos Torn zijn eerste show in vijf jaar tijd. Eigenlijk had hij in 2010 gezworen nooit meer op te treden. Goede vriend, en vaste regisseur, Innemee wist hem toch over te halen zijn pensioen te onderbreken.

Foto: Onno Innemee

reacties