ONS Voorschoten zet nieuwe namen op de kieslijst

ONS Voorschoten zet nieuwe namen op de kieslijst

VOORSCHOTEN – De leden van ONS Voorschoten hebben de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De leden hebben gekozen voor nieuwe gezichten: op de eerste zes plaatsen staan drie nieuwe namen. Glenn Zeelt is als lijsttrekker gekozen. De lijstduwer is de huidige wethouder van ONS Voorschoten, Hans Rasch.

Opgebouwde kennis

Afgelopen donderdag hebben de leden van ONS Voorschoten tijdens de Algemene ledenvergadering de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 vastgesteld. Er is gekozen voor vernieuwing, onder andere door nieuwe namen op de kieslijst, maar de opgebouwde kennis van de laatste jaren blijft behouden. De kandidaat-raadsleden hebben verschillende achtergronden en vullen elkaar aan.

Lijsttrekker

Als lijsttrekker is Glenn Zeelt gekozen. Zeelt is burgercommissielid bij ONS Voorschoten. Hij nog niet zo lang betrokken is bij de partij, maar kent zijn woonplaats op z’n duimpje. Hij is actief geweest in het lokale verenigingsleven, heeft 23 jaar bij de gemeente Voorschoten gewerkt en heeft diverse bestuursfuncties bekleed.

Ook nieuw

Ook nieuw op de lijst zijn Hans van der Elst en Ummi Cimen, beiden Burgercommissielid. Op plaats zes staat Marleen Persoon. Marleen is onder andere bekend van ‘Ons gaat persoonlijk’ en was eerder burgercommissielid.

Foto: ONS Voorschoten

reacties