Featured Video Play Icon

[VIDEO] Line-up DAK JUH! bekend: Erick E, Roog en misschien wel…

LEIDEN – Komend Ontzet kunnen feestgangers niet terecht op Festival Plaza. Kwik Events en Firma Bolwerk hebben daar een uitstekende oplossing voor gevonden: op het dak van de Hoogvlietgarage aan de Korevaarstraat kun je twee dagen helemaal uit je DAK JUH!

Dan maar naar boven

Op 2 en 3 oktober kunnen 1.500 feestneuzen los op de klanken van verschillende bands en DJ’s. Da’s niks nieuws tijdens het Feest der Feesten, maar de locatie is dat wel. Omdat we dit jaar geen echt Festival Plaza hebben vanwege de werkzaamheden rondom twee ondergrondse parkeergarages, kwamen Kwik Events en Firma Bolwerk op het idee naar boven te verhuizen. Op het dak van de parkeergarage van de Hoogvliet aan de Korevaarstraat. Het tweedaagse evenement gaat DAK JUH! heten.

Line-up

Als de bijzondere locatie je nog niet overgehaald heeft, dan doet de line-up dat vast wel. Koen ten Haken van Bolwerk verklapt nog niet alles, maar wel de artiesten die 2 oktober het dak van het… eh, dak af komen draaien.

 “Allereerst hebben we Cat Carpenters. Draaien over de hele wereld, zijn twee meisjes die echt heerlijke house draaien. Joshua Walter, vooral een beetje bekend in het Amsterdamse maar draait ook op verschillende feestjes hier in Leiden. Echt een man die feest kan maken. Dan Roog en Erick E, iedereen bekend neem ik aan. En dan de laatste voor 2 oktober… Als het goed is zit ‘ie nu in het vliegtuig vanuit Ibiza en gaat proberen z’n vakantieticket om te boeken zodat hij erbij kan zijn…”

Maar wie dat dan is, dat blijft nog spannend! De line-up voor 3 oktober volgt de komende dagen. Hou de Facebookpagina van DAK JUH! in de gaten voor updates.

reacties