Op zoek naar de mooiste etalage van Leiden

Op zoek naar de mooiste etalage van Leiden

LEIDEN – De Leidse Etalagewedstrijd is terug! De hele maand juni strijden winkeliers in de binnenstad om de prijs en de eer. Het thema dit jaar is ‘De Lakenfeesten’. Dus kom maar door met die roodwitte creaties achter de winkelramen.

Helemaal terug

Een paar jaar is de Etalagewedstrijd weggeweest, maar nu is ‘ie weer helemaal terug. De website LEIDENSHOPPING.com en Centrummanagement Leiden organiseren de hele maand juni de wedstrijd voor de mooiste etalage van de stad. Het doel? Laten zien hoe leuk het shoppen is in Leiden natuurlijk.

Thema Lakenfeesten

Het thema dit jaar is ‘De Lakenfeesten’. Winkeliers wordt gevraagd met rode en witte lakens, de kleuren van Leiden dus, de etalage te versieren. Het shoppend publiek heeft een belangrijke taak, want wij bepalen mede wie de prijs wint. Zie jij een toffe etalage? Deel dan een foto op social media met de hashtag #leidseetalagewedstrijd en #leidenshopping. Van 1 tot en met 20 juni kun je stemmen op de mooiste etalage via www.LeidenShopping.com.

Winnen, winnen, winnen

Ook de jury buigt zich over de vraag welke ondernemer de mooiste etalage heeft. Samen met de stemmen van de bezoekers volgt hieruit de uiteindelijke winnaar. Wie dat is, wordt tijdens de Peurbakkentocht bekendgemaakt. En niet alleen voor de ondernemer, ook voor de stemmer valt er wat te winnen.Breng jij een stem uit op een van de deelnemende etalages, dan maak je kans om als jurylid bij Leiden Culinair het lekkerste gerecht te kiezen. Dat betekent dat je dus ook alles mag proeven!

Over LEIDENSHOPPING.com

Ken je LEIDENSHOPPING.com nog niet? Neem er eens een kijkje. Een handig overzicht van wat waar te vinden is, de verschillende winkelgebieden in kaart gebracht, winkelnieuws en winkelroutes. Alles wat je wilt weten over winkelen in Leiden, vind je daar.

Foto: Archief PPCRN

reacties