Opnieuw opnames reclamespot op Stadhuisplein

Opnieuw opnames reclamespot op Stadhuisplein

LEIDEN – De Leidse binnenstad laat zich graag lenen als decor voor films, series en reclamespotjes. Het Stadhuisplein is vandaag plaats van handeling voor de opnames van de nieuwe reclamespot voor Maggi. Een beetje van mezelf, en een beetje van Leiden!

In trek bij producenten

Tja, Leiden is een plaatje, dat wisten we natuurlijk allang. Producenten van film en televisie zijn eveneens dol op de historische uitstraling van de stad. Het afgelopen jaar werd er onder andere gedraaid voor de film Gek van Geluk in de Leidse Schouwburg, op het Rapenburg werden scènes voor een BBC-dramaserie opgenomen en op het Stadhuisplein werd een commercial voor de ANWB gedraaid.

Knollen en pompoenen

Vrijdagmorgen streek opnieuw een filmploeg neer op het Stadhuisplein. Ditmaal werd er een heuse farmers’ market nagebouwd, inclusief knollen, pompoenen en kroppen sla. Maggi neemt vrijdag haar nieuwste reclamespot op. Terwijl de hoofdrolspelers worden gepoederd, trekt de crew het reflectiescherm naar beneden en herschikken de productiedames de worteltjes zo aantrekkelijk mogelijk in de houten kistjes.

Commercial break

Dus als je binnenkort tijdens een commercial break op televisie een Maggi-groentekraam voorbij ziet komen, kijk dan even goed naar de achtergrond. Altijd leuk om je stadje in HD te zien.

Foto: J2TV

reacties