Oproep aan ouders: “Blijf weg bij Minikoraal”

Oproep aan ouders: “Blijf weg bij Minikoraal”

LEIDEN – Tijdens het Minikoraal, dat vrijdag op het terrein van korfbalclub Trigon plaatsvindt, is er geen plaats voor toeschouwers. In tegenstelling tot wat er in de Feestwijzer staat, raadt de 3 October Vereeniging (3OV) geïnteresseerden daarom af om te komen kijken.

Verplaatst door bouwplannen gemeente

Dit jaar wordt het Minikoraal voor de 25e keer georganiseerd. Maar vanwege de bouw van de ondergrondse Garenmarktgarage is de locatie anders dan andere jaren. Na veel zoeken, aanvragen indienen, bezwaren van omwonenden, enzovoorts, kwam de 3OV terecht bij Trigon als vervangend feestterrein.

3 October Vereniging op Facebook: “Vanwege de veiligheidsvoorschriften zijn toehoorders op het terrein helaas niet toegestaan. In tegenstelling tot de vermelding in de Feestwijzer wordt het publiek afgeraden naar het Trigonterrein te komen omdat er vanaf de straatkanten weinig tot geen zicht op het terrein is.”

Leiden.TV doet verslag van het Minikoraal zodat mensen die er niet bij kunnen zijn, toch nog iets van de 3500 zingende schoolkinderen meekrijgen.

Foto: Archief J2TV

reacties