Peter de Romijn van De Meerpaal is Conciërge van het Jaar 2018

Peter de Romijn van De Meerpaal is Conciërge van het Jaar 2018

LEIDEN – D66 heeft conciërge Peter de Romijn van OBS De Meerpaal is verkozen tot Conciërge van het Jaar 2018. Lijsttrekker Paul Dirkse reikte de prijs donderdagochtend uit aan de conciërge in het bijzijn van zijn collega’s.

Stille krachten

D66 Leiden organiseert jaarlijks de Conciërge van het Jaar verkiezing om onderwijsondersteunend personeel in het zonnetje te zetten. Ook dit jaar zijn veel betrokken, vrolijke en behulpzame Leidse conciërges genomineerd. D66 hecht enorm veel waarde aan goed onderwijs en aan een fijne en veilige leeromgeving, hier spelen conciërges een ontzettend belangrijke rol in. Daarom vraagt D66 met de verkiezing extra aandacht voor deze stille krachten.

Dirkse complimenteert de conciërge met zijn sleutelrol op de basisschool: “Peter wordt geroemd om zijn betrokkenheid, vriendelijkheid en humor. Uit de verhalen blijkt keer op keer dat Peter nét dat stapje extra zet, wat hem Conciërge van het Jaar 2018 maakt. Peter is onmisbaar, hij is bijvoorbeeld altijd aanwezig om pleisters te plakken waar nodig.”

Terechte winnaar

De inzendingen voor nominaties door leerlingen, ouders, leraren werden beoordeeld door een jury, bestaande raadslid Annemieke Strijers en kandidaat-raadslid Pascalle van Eerden. De juryleden beoordeelden de genomineerde conciërges op basis van behulpzaamheid, hun bijdrage aan een gezonde omgeving, een sociaal veilige omgeving en onderhoud aan de school. De jury kan met recht zeggen dat Peter de Romijn als geen ander aan deze criteria voldoet en daarom dit jaar de terechte winnaar is van de Leidse Conciërge van het Jaar-verkiezing.

Foto: J2TV / Fleur de Haas

reacties