Featured Video Play Icon

Pitch je topidee tijdens de Pitch Clap in de Hortus

LEIDEN – Met alleen een goed idee kom je er niet: meestal heb je ook nog een zak geld nodig. Daar organiseert Stichting STAD de Pitch Clap, dè manier voor jongeren om hun topidee te kickstarten.

Hortus Botanicus

Op zaterdag 9 december vindt de eerste editie van Pitch Clap plaats in de Hortus Botanicus. Stichting STAD en Fonds 1818 helpen op deze manier jongeren die vol goede ideeën zitten maar nog niet de middelen hebben om ze ook ten uitvoer te brengen. De Pitch Clap is een bewegende pitch langs een route door de Hortus.

Jury en publiek

Op verschillende plekken staan groepjes jongeren te wachten die hun idee presenteren voor een jury en publiek. Het publiek bestaat uit betrokken bedrijven die altijd wel zin hebben in een goed initiatief. De jury beslist dezelfde avond nog welke projecten ondersteund gaan worden.

“Het kan om allerlei soorten ideeën gaan”, zegt organisator Lonneke van Gijzen. “Een feest willen organiseren, een bedrijfje opzetten, wie weet wil je een voetbaltoernooi middenin de stad organiseren… De gekste dingen!” 

Inschrijven

Je kunt je nog inschrijven voor de Pitch Clap, tot 3 december. Heb jij een topidee, stuur dan een mail naar Stichting Stad.

reacties