Plak eens een natuurgetrouwe T.rex op je muur

Plak eens een natuurgetrouwe T.rex op je muur

jaar LEIDEN – Ook een beetje verliefd geworden op Trix? Vanaf nu kun je haar in huis halen. Tenminste, als je een beetje grote muren hebt.

Levensgrote Trix

Trix heeft sindskort haar eigen behangetje bijUnlimited Originals. Je kunt natuurlijk kiezen voor snoepig kinderbehang met mini-Trixjes in pasteltintjes, maar de echte durfals gaan voor de levensgrote versie van onze Grande Dame op het muurpapier.

De schoonheid van de natuur

Naturalis heeft al langer een eigen lijn bij de behangspecialist, Naturalis Originals.

“We zijn heel erg blij om ook op deze andere manier de objecten uit onze collectie onder de aandacht te brengen”, zegt Jeroen Landman van Naturalis. “Al het behang is gebaseerd op objecten uit onze natuurhistorische collectie en was van oorsprong educatief materiaal, geschilderd door Marinus Adrianus Koekkoek. Zijn werk werd vroeger gebruikt voor schoolplaten over de Nederlandse natuur. Het behang is een mooie manier om de natuurbeleving in huis te halen en kinderen en volwassenen bewuster te maken van de schoonheid ervan.”

Elke dag wakker worden naast Trix

Koekkoek had 100 jaar geleden blijkbaar al een goed idee over hoe de T.rex eruit moet hebben gezien. Zijn spannende schildering van de vleesetende prehistorische koningin is niet mals. Je moet maar durven om daar iedere dag naast wakker te worden!

Foto: Naturalis Originals

reacties