Politie zoekt getuigen van woningoverval op Beethovenlaan

Politie zoekt getuigen van woningoverval op Beethovenlaan

LEIDEN – De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de woningoverval op de Beethovenlaan, afgelopen maandagavond.

Bewoners gewond

Maandagavond 22 januari rond kwart voor acht drongen twee overvallers een woning aan de Beethovenlaan binnen. De bewoner van het huis raakte hierbij gewond. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen.

Klappen

De bewoner deed rond kwart voor acht ’s avonds nietsvermoedend de deur open. Hij werd meteen naar binnen geduwd door twee mannen met bivakmutsen die voor de deur stonden. In de woning kreeg hij een paar klappen en werd zijn woning door de overvallers doorzocht.

De verdachten gingen er vervolgens met een aantal persoonlijke spullen vandoor; in welke richting ze zijn gevlucht, is niet bekend. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Getuigen gezocht

De politie startte direct een buurtonderzoek, maar de daders werden niet meer gevonden. Het gaat om twee licht getinte mannen, die beide een bivakmuts droegen en geheel in het donker gekleed waren. De politie komt graag in contact met mensen die maandagavond 22 januari iets hebben gezien in de omgeving van de Beethovenlaan wat mogelijk met deze overval te maken heeft, of meer informatie hebben over de overval of de overvallers.

De recherche hoort het graag van je via 0900-8844. Liever anoniem je tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto: Archief J2TV

reacties