Puur Winter Festival viert après-ski op Lammermarkt

Puur Winter Festival viert après-ski op Lammermarkt

LEIDEN – Puur heeft ook zijn plek gevonden in de winter. Het festival beleeft dit jaar een tweede ‘koele’ editie op de Lammermarkt.

Het tweede Puur Winter Festival wordt georganiseerd op 24 maart. Na meerdere succesvolle zomer edities en een 1e wintereditie vorig jaar, kun je nu dus opnieuw muzikaal de kou opzoeken. Het intieme Winter Festival, deels in de buitenlucht, deels in verwarmde tenten, biedt wat nieuws in omgeving Leiden.

De eerste keer dat Puur in de wintermaanden met een feest kwam was in 2017 op Park Landskroon in Oegstgeest. Nu verhuist het festival dus naar het centrum van Leiden. Met diverse stages, Dj’s, live-acts, verwarmde hangouts, knusse winterse zitjes en heerlijke foodtrucks belooft het een waar winters spektakel te worden.

Line up

In de “IMMER GERADE HAUS” tent zullen heerlijke houseklanken gedraaid worden, door onder andere POV (Anil Aras & Locklead) en lokale en inmiddels (inter)nationale held Chris Stussy. De echte feestneuzen kunnen bij the ‘’THE PLACE TO SKI’’ terecht. Hier word je getrakteerd op een lawine aan hits. Van disco tot oud, van schuren tot fout, van links naar rechts, van boven naar beneden, alles komt langs in The Place to Ski met het Puur Classics DJ team.

Foto: Puur Winter Festival

reacties