Regionale Don Juans strijden om de titel ‘Meest Verleidelijke Man’

Regionale Don Juans strijden om de titel ‘Meest Verleidelijke Man’

REGIO – [UPDATE 14-03-2017] Een verleidelijke man, wie houdt er niet van? Honderden heren dingen momenteel mee naar de titel ‘Meest Verleidelijke Man van Nederland’. En wat denk je? Een paar kanshebbers wonen gewoon om de hoek.

Honderden exemplaren

Spannende dingetjes-winkel Christine le Duc, Vrouw Magazine van De Telegraaf, reisorganisatie Corendon en het roze OUTtv zijn gezamenlijk op zoek naar de meest verleidelijke man van Nederland. Honderden prettige exemplaren staan, al dan niet in halfvolle glorie, op de website van de wedstrijd. De heren konden zichzelf nomineren, of door hun omgeving genomineerd worden. Aan de likkebaardende bezoeker of bezoekster om te stemmen op zijn of haar favoriet.

Leidse verleiders

Neem bijvoorbeeld de 24-jarige Michael uit Leiden. Hij werd door iemand uit zijn omgeving opgegeven, die als reden voor de nominatie gaf: “Hij is niet alleen lekker, maar ook lief behulpzaam, sociaal en verlegen”. Hm, klinkt goed. Maar ook Leidenaar Rob (41 jaar) heeft zich opgegeven: “Ik ben een ervaren krachttrainer en bodylover”. De heren krijgen concurrentie van hun 30-jarige stadsgenoot Robert, die op de vraag ‘Waarom ben je de meest verleidelijke man van Nederland?’ eenvoudigweg antwoordt: “Waarom niet?”

Over de 46-jarige skileraar Hak wordt niet duidelijk of hij zichzelf genomineerd heeft: “De mythe: bruin, fel blauwe ogen, krullen, het rode skipak en dan schijnen skileraren ook nog eens de beste billen te hebben”. Dave (22) toont trots zijn torso en geeft een paar verleidingstrucs weg: “Kaarsje, hapje, wijntje, filmpje…” Puntje, puntje, puntje…

Leiderdorps zwoel

De 23-jarige Kevin uit Leiderdorp vanonder zijn wimpers zwoel de camera in, zijn imposante lippen licht getuit. “Ik ben al een aantal keer gevraagd voor modellenwerk, maar eigenlijk nooit wat mee gedaan”, schrijft hij naast zijn foto. Misschien maar eens doen dan. Alexander is 19 lentes jong en poseert als een Spaanse gitarist, compleet met roos tussen de tanden. “Made in Denmark!”Ah, dat verklaart een hoop. Vincent (29) staat ‘gezellig’ op de foto. Degene die hem nomineerde schrijft ernaast: ” Hij staat altijd voor je klaar, ook al moet hij er voor uit zijn bed komen. Hij kan ontzettend goed luisteren en weet je hiermee soms te verassen”. En ja, ook dát zijn verleidelijke kwaliteiten.

Vurige Voorschotenaar

De 34-jarige Aldo is de enige verleider uit Voorschoten die zichzelf inschreef voor de wedstrijd. “Ik heb hele mooie ogen, ik ben charmant, denk altijd eerst aan anderen. Ik ben Italiaans”. Die laatste zinsnede doet het hem.

Kim Feenstra en Ibiza

[UPDATE]  Michael uit Leiden heeft zich met nog 11 anderen gekwalificeerd voor de finale. Hij moet het nu opnemen tegen onder meer Cemal, Ronny, Nick en Ger. Je hebt nog drie dagen om te stemmen op je favoriet. Een vakjury zal op 17 maart uit de top 12 met de meeste stemmen de uiteindelijke winnaar kiezen. De Überverleider wint een fotoshoot met model Kim Feenstra én mag heerlijk all inclusive zonnebaden op Ibiza. En niet alleen, uiteraard.

 

Foto’s: demeestverleidelijkeman.nl

 

reacties