Restaurant Zucca verdwijnt (en dit krijgen we ervoor terug)

Restaurant Zucca verdwijnt (en dit krijgen we ervoor terug)

LEIDEN – Drie jaar lang werden in een gigantische steenoven prettige pizza’s gebakken bij Zucca. Het restaurant opende met een voor Leiden ongekende reclamecampagne, maar de deuren gaan nu nooit meer open.

Tijd voor vernieuwing

Tenminste, niet onder de naam Zucca dat al dicht is sinds 1 juni. Vanaf september neemt Aperitivo haar intrek in het grote pand op Breestraat 49 en de keuken blijft Italiaans. De eigenaar, Rebel Horeca, vond het tijd voor vernieuwing en gooit het roer om. Van Italiaans fastfood worden er over een maand enkel nog Italiaanse tapas geserveerd.

Aperitivo Leiden: “Kleine gerechten, smaakvolle hapjes of gewoon juist wel een fijne pizza of pasta. Precies, maar net waar je op dat moment trek in hebt.”

Aperitivo wil zich volgens een bericht op Facebook richten op ‘eten waar je blij van wordt’. Wat dat precies inhoud moet nog blijken maar als je interesse is gewekt, en je op zoek bent naar een baan, kun je via internet nu solliciteren.

Nieuwe uitstraling

Naast een compleet vernieuwd interieur en een nieuwe naam, is er ook een nieuwe stijl. Wat die precies gaat worden is nog even afwachten, maar het nieuwe logo (boven dit bericht) is inmiddels op Facebook gepresenteerd.

Foto: Aperitivo via Facebook

reacties