Featured Video Play Icon

Fit als een hoentje: Robert Moolenaar wil naar Expeditie Robinson

VOORSCHOTEN – Robert Moolenaar wil dolgraag meedoen aan Expeditie Robinson. Aan Leiden.TV laat hij zien dat hij er behoorlijk geschikt voor is.

Rennen, springen, klimmen

Toegegeven, Robert Moolenaar uit Voorschoten is met 50 jaar niet meer de jongste, maar hij rent, springt en klimt als de beste.

“Ik vind het vooral een leuk en spannend en een uitdaging om mezelf daar te leren kennen”, zegt Robert over zijn deelname. “Ik vind het competitie-element een uitdaging in het leven.”

Iedere week een filmpje

Elke week moet iedere kandidaat een filmpje van zichzelf maken met een bepaald thema: de eerste week was dat ‘Hang on to a dream”, waarin de deelnemers moesten vertellen waarom ze naar het eiland willen, maar wel terwijl hun voeten de grond niet raakten. Elke week komt daar een opdracht bij, en moeten de deelnemers er harder aan trekken om genoeg stemmen van de fans te veroveren. Robert staat nog niet al te hoog in de ranglijst: “Op dit moment sta ik heel laag, ik ben iets minder actief op social media.”

“Ik denk dat ik het aankan”

Robert is ervan overtuigd dat hij zou kunnen overleven op het eiland.

“De voorwaarde is in eerste instantie dat je fit bent. Ja, ik ben fit. Mijn directe omgeving zegt ook: dit is gemaakt voor jou, hier kom je helemaal tot je recht. Ja, ik denk dat ik het aankan. Qua diversiteit zou het ook interessant zijn als ik mee mag doen. Dus, als jullie willen, stem op mij!”

Stemmen op Robert? Dat kan hier.

reacties