Featured Video Play Icon

Rogier over Gordon: “We zien wel wat de toekomst brengt”

LEIDEN – 2,1 miljoen kijkers hielden hun hart vast donderdagavond tijdens de grande finale van ‘Gordon Gaat Trouwen!… Maar Met Wie?’ Manuel of Rogier? Nou, nee dus. Gordon trouwde met niemand! The morning after kijkt de Leidse horeca-ondernemer terug op zijn avontuur.

“Bij twijfel niet oversteken”

Goedlachs en stralend als altijd zit hij in zijn restaurant De Hooykist, alsof hij helemaal niet gisteravond voor het oog van ruim twee miljoen Nederlanders is afgewezen door Gordon. Rogier is vooral blij dat Gordon zijn hart heeft gevolgd:

“Als hij echt honderd procent het gevoel had gehad dan had ik zeker aangedurfd”, vertelt Rogier. “Maar ik ben heel duidelijk geweest: bij twijfel niet oversteken. Dus ik ben blij dat hij de keuze gemaakt heeft zoals die gister uitgezonden is.”

“Nog steeds een beetje verliefd”

Rogier heeft er in ieder geval een hele goede nieuwe vriend bij, zegt hij. Maar ook: “Ik ben nog steeds een beetje verliefd. Ik vind hem een geweldig persoon, we hebben nog dagelijks contact. Dat ‘ie gister op dat moment de vlinders niet had… Ik hou het niet echt open, maar wie weet wat de toekomst nog gaat brengen?”

reacties