Featured Video Play Icon

[VIDEO] Leidse Rogier ziet Gordon nog regelmatig, krijgt mogelijk eigen TV-show

LEIDEN – De ontknoping van ‘Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?’ ligt alweer mijlenver achter ons, maar de Leidse ex-huwelijkskandidaat Rogier plukt er nog de vruchten van. Aan Leiden.TV vertelt hij hoe het met hem gaat… En hoe het met Gordon gaat!

Gordon trouwde niet

Ruim twee miljoen kijkers zagen half december dat Gordon nìet ging trouwen. Niet met het Italiaanse jonkie Manuel, niet met de Leidse ondernemer Rogier. De verontwaardigde storm die over televisiekijkend Nederland trok, is inmiddels weer gaan liggen. Alles rustig? Niet voor Rogier.

Hoe gaat het?

Twee maanden na de finale van het programma treft Leiden.TV hem voor de vraag hoe het nou met hem gaat.

“De hele storm van het programma is gaan liggen”, vertelt Rogier. “Maar er is nog zoveel aandacht dat het voor mij nog net zo druk is als toen.”

Goed bevriend

Rogier vertelt dat hij Gordon nog regelmatig spreekt en ziet. Zijn 2-jarige dochtertje Jamie heeft er een ‘ome Gordon’ bij. Is er stiekem toch nog iets meer?

“We mogen elkaar heel erg graag. We zijn goed bevriend”, zegt Rogier met een scheef glimlachje. “Nou ja, rustig aan, we gunnen elkaar allebei de liefde van ons leven. Dus hopelijk komen we dat nog tegen.”

Eigen TV-programma

Rogier heeft nog altijd zijn restaurant De Hooykist. Hij merkt dat het er wat drukker is nu mensen die een dagje Leiden doen, graag een hapje komen eten bij Gordons bijna-man. Maar er is meer dat Rogier bezighoudt. Er zoemen geruchten rond over mogelijk een eigen tv-programma. Is hij daarom zoveel aan het sporten?

“Als het gebeurt moet ik er wel goed uitzien”, vertelt Rogier geheimzinnig. “Er gaat wat komen, maar ik kan er nog niets over zeggen. Er komt zoveel op m’n pad, dat ik alleen de leuke dingen doe.  Ja, er zijn onderhandelingen over een eigen programma. Maar ik doe het alleen maar als ik het echt leuk vind en er honderd procent achter sta.”

reacties