Rol voor Peter Labruyère bij politieserie Force 071

Rol voor Peter Labruyère bij politieserie Force 071

LEIDEN – Deze zomer wordt er in de binnenstad gefilmd voor de nieuwe politieserie Force 071. Peter Labruyère is de aangewezen man om het productieteam van handige tips, typische Leidse tintjes en inside information te voorzien.

Leidse tips

“Ik ga ze met van alles helpen, maar ik heb nog geen flauw idee wat allemaal precies”, zegt Peter Labruyère. “Ik ga cafeetjes zoeken voor eten en drinken tijdens draaidagen, tips geven zodat het echt Leids wordt, mooie plekjes bedenken, misschien dat soort dingen. Leiden heeft zoveel historie, dat kun je allemaal in die serie stoppen. Ik loop met allemaal ideeën rond en die ventileer ik dan hun kant op. Ik heb al een paar dingen van ze gehoord die ze gaan gebruiken. Dat gaat er heel mooi uit zien op beeld”, vertelt de flamboyante rasleidenaar enthousiast.

Seriemoordenaar in Leiden

De nieuwe politieserie Force 071 draait rondom de rechercheurs Nathan Derkx en Marjan de Vries. Alana Derkx is de vrouw van Nathan; ze studeert en werkt in een bloemenzaak. In Leiden is een seriemoordenaar actief, en de drie levens van de hoofdpersonen worden danig op hun kop gezet… Deze rollen worden gespeeld Annelotte Emma Zwart, Bas Muijs en Judith Hofstede. Het productiebedrijf achter de serie is LTH – Productions.

Rolletje voor de camera?

Peter Labruyère heeft dus een rol áchter de schermen, maar voor een rolletje op camera draait hij zijn hand ook niet om.

“Een klein rolletje, een groot rolletje, de goeie of een slechterik, ik ben overal voor in. Ik vind het gewoon leuk dat zoiets in Leiden gebeurt!” 

Wanneer en op welke zender de serie te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Foto: Archief J2TV

 

 

reacties