Ruim vijf ton van Postcode Loterij voor Leidenaar Erik

Ruim vijf ton van Postcode Loterij voor Leidenaar Erik

LEIDEN – Een mooi weekend voor Erik. De Leidenaar speelt mee in de Postcode Loterij en werd zondagavond verrast met 549.000 euro.

Draaiende camera

De verrassing was zondagavond live te zien tijdens Miljoenenjacht op RTL4. De 32-jarige Erik zat op het moment van de ‘overval’ zelf ook naar het programma te kijken. De bel ging en hij deed nietsvermoedend de deur open, alwaar Beau van Erven Dorens als Postcode Loterij-ambassadeur op de stoep stond. Tegenover een draaiende camera ontvingen de verbouwereerde Erik en zijn vrouw Stephanie een cheque van 549.000 euro.

Het jonge stel kan hun geluk niet op. Erik: “Mijn vrouw en ik verwachten een tweede kindje, een jongentje. We wilden ons huis verbouwen, maar ik denk dat we er nu wel een huisje bij kunnen kopen. Geweldig!”

Ook buren winnen mee

Niet alleen Erik viel in de prijzen; ook zijn buren winnen mee. Iedereen die met postcode 2311 ZZ meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit vijf inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 91.500 euro tot 183.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen.

Foto: Postcode Loterij

reacties