Scylla na afgelopen weekend ontevreden over resultaat

Scylla na afgelopen weekend ontevreden over resultaat

LEIDEN – In de strijd voor plaatsing voor de playoffs van de eredivisie tafeltennis gingen de mannen van Scylla zaterdag op bezoek bij Westa. Het werd een boeiende strijd die uiteindelijk resulteerde in een gelijkspel waar vooral de Limburgers niets over te klagen hadden.

Door het oog van de naald

Drie keer kropen ze door het oog van de naald om alsnog als overwinnaar uit de strijd te komen. Voor de Leidenaren was Olivier Altenburg was het meest ongelukkig. Hij zag zijn goede spel tegen zowel Qiang Liu en Rino Alberts niet beloond. Beide keren kwam het aan op een beslissende vijfde game, en beide keren moest Altenburg zijn tegenstander feliciteren. Hetzelfde overkwam Gerard Bakker jr. tegen Albers.

Met het beste spel moest de routinier toch toezien hoe zijn tegenstander het geluk aan zijn zijde had. Met Erik Agamyan had de ervaren Bakker weinig moeite. Gelukkig voor de Leidenaren was kopman Kazeem Nasiru (foto) net als vorige week goed bij de les. Na Agamyan moeiteloos opzij gezet te hebben wist de Leidse kopman – geholpen door zijn gevarieerde service – ook van Liu te winnen.

Ontevreden over resultaat

De Leidenaren konden niet tevreden zijn met de 3-3. Toch keek het team alweer vol optimisme naar de komende wedstrijden. Altenburg vertolkte het toenemende zelfvertrouwen binnen het team:

“We hebben helaas in uitwedstrijden nog iets te vaak met minimaal verschil partijen verloren. Maar al deze teams komen ook nog op bezoek in Leiden. Laten we thuis maar vlammen, dat kan er zo van dit team met 5-1 of zelfs 6-0 gewonnen worden. We zitten op het goede pad en worden met de week sterker. Nu nog even doorzetten en dan zitten de playoffs er zeker in.”

Foto: Scylla

reacties