Leidse Shanna gekroond tot de mooiste van het land

Leidse Shanna gekroond tot de mooiste van het land

LEIDEN – Shanna Boeff heeft het gewoon gedaan: afgelopen zaterdag is tijdens de grote finale van de Miss Beauty of the Netherlands ze gekroond tot Miss Supranational Netherlands 2017. Daarnaast werd ze First Runner Up voor Miss Intercontinental Netherlands 2017.

Zenuwslopende wedstrijd

En er waren nogal wat titels te vergeven tijdens de grote finale in Rotterdam. Miss Beauty of the Netherlands, Miss Teen of the Netherlands, Top Model of the Netherlands, Miss Intercontinental Netherlands… De 19-jarige Leidse Shanna kreeg aan het einde van de zenuwslopende wedstrijd de kroon Miss Supranational Netherlands 2017. Dit is de hoogst haalbare titel die er die avond te winnen was.

India

Daarnaast is Miss Boeff de First Runner Up Miss Intercontinental Netherlands 2017. Dat betekent dat wanneer de winnares zich om welke reden dan ook terugtrekt, Shanna degene is die Nederland zal vertegenwoordigen in India later dit jaar.

Kroon en titel

En dan te bedenken dat Shanna eigenlijk helemaal niet mee zou doen met deze finale. Ze werd begin augustus tweede in de Miss Intercontinental Zuid-Holland-verkiezing en was daar tevreden mee. Maar de winnares besloot uit de race te stappen en ineens was Shanna weer back in the game. Met als flonkerend resultaat een kroon, een belangrijke titel en een schat aan ervaringen.

Foto: Miss Beauty of the Netherlands via Facebook

reacties