Featured Video Play Icon

[VIDEO] Shanna hoort bij de mooiste meisjes van Zuid-Holland

LEIDEN – Is Shanna Boeff de mooiste? In ieder geval wel één van de mooisten. Ze dingt namelijk mee naar de titel ‘Miss Beauty of Zuid-Holland’.

Achttien finalisten

‘Miss beauty of Zuid-Holland’ is een wedstrijd voor jongedames tussen de 18 en 25 jaar. Shanna is geen vreemde in Miss-land: vorig jaar was ze ook in race voor ‘Miss Teen of Zuid-Holland’. 25 maart wordt bepaald wie van de achttien finalisten door mag naar de volgende ronde, Miss Beauty of The Netherlands. Dat levert vast een stevige concurrentiestrijd op, inclusief haren trekken en elkaars jurk kapot knippen. Toch? Maar nee.

“De Miss Teen-groep van Zuid-Holland was zo onwijs gezellig en leuk”, vertelt Shanna. “Ik heb er zoveel vriendinnen aan overgehouden. Dus ik wilde het heel graag nog een keer meemaken. “

‘Je moet haar toch een beetje beschermen’

Shanna’s moeder Astrid steunt haar dochter volledig. “We zijn het al een beetje gewend van vorig jaar. Het is een goede en leuke organisatie, en zolang het hierbij blijft is het allemaal erg leuk om mee te maken. Maar we houden wel een beetje in de gaten wat ze moet gaan doen en hoe. Daar ben je ouder voor, je moet haar toch een beetje beschermen.”

Iets van de wereld zien

Voor de 19-jrige Shanna zijn glitters en lipgloss niet de enige redenen om mee te doen met de missverkiezing. “Als je Miss Beauty wordt, kun je uitgezonden worden naar andere landen voor andere Missverkiezingen. Dat lijkt me ontzettend gaaf, want dan zie je iets van de wereld. Dat wil ik hier eigenlijk mee bereiken.”

 

 

reacties