Show je voetbaltalent op de UVS Talentendag

Show je voetbaltalent op de UVS Talentendag

LEIDEN – UVS is altijd op zoek naar vers onontdekt talent. Woensdag 4 april organiseert de voetbalvereniging samen met ADO Den Haag een Talentendag voor spelers die geen UVS-lid zijn. Geef je op, misschien word je wel gescout!

Samenwerking met ADO

UVS organiseert de dag speciaal voor talentvolle voetballers die zichzelf in de kijker willen spelen. UVS ziet zijn eigen voetballers natuurlijk vaak, dus deze Talentendag is bedoeld voor spelers die geen lid zijn UVS. De Leidse voetbalvereniging organiseert de dag met ADO Den Haag, de club waarmee UVS een samenwerkingsovereenkomst heeft. Er zullen verschillende scouts rondlopen van beide clubs, die het voetenwerk van de deelnemers bekijken.

Nederlands jeugdvoetbal

De jeugdselectieteams van UVS doen het goed; ze spelen ieder jaar in de hoogste klassen van het Nederlands jeugdvoetbal. UVS leidt veel talenten zelf op, maar wil een nog sterkere positie bewerkstelligen. Daarom is er ruimte voor nieuwe UVS-leden die het komende seizoen de jeugdselecties kunnen versterken, en misschien wel de overstap naar ADO Den Haag maken.

Is voetbal helemaal je ding en droom jij van een voetbalcarrière? Schrijf je hier in voor de talentendag.

Foto: UVS via Facebook

reacties