SPARK zoekt zoekende werkgevers voor ‘Speed-Meet’

SPARK zoekt zoekende werkgevers voor ‘Speed-Meet’

LEIDERDORP – Het MVO-platform SPARK organiseert op donderdag 15 maart een ‘Speed-Meet’ bij AREA071 in Leiderdorp. Werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt en werkgevers uit de regio Leiden kunnen elkaar ontmoeten en misschien wel iets voor elkaar betekenen.

Tien minuten-gesprek

Tijdens de ‘Speed-Meet’ worden de werkgevers en werkzoekenden direct aan elkaar gelinkt voor een gesprek van tien minuten, zodat de kans op een match het grootst is. De gesprekken zijn vrijblijvend, maar kunnen ook zomaar een succesvol vervolg krijgen.De werkzoekenden bestaan uit mensen van alle leeftijden die momenteel een uitkering hebben, statushouders en mensen met een lichte beperking. Na afloop kunnen de aanwezige ondernemers met elkaar napraten tijdens de netwerkborrel.

Nieuw talent op de werkvloer

Voor dit evenement is SPARK op zoek naar bedrijven die vacatures te vervullen in de horeca, transport, productie, installatietechniek, schoonmaak, administratie en zorg. Ben jij op zoek naar nieuw talent op de werkvloer, mail dan info@sparkmvo.nl.

De SPARK ‘Speed-Meet’ wordt georganiseerd in opdracht van de Gemeente Leiden, met steun van Holland Rijnland en in samenwerking met BV Leiden, LOV Leiderdorp en de KOV.

Foto: John Brussel

reacties